16-jarige Antwerpenaar heeft eigen bedrijf met 13 mensen

Amper zestien jaar oud en al een eigen bedrijf met dertien medewerkers. De Antwerpse Glenn Keller is een geboren ondernemer. “Mijn doel is om houten zonnebrillen in heel Europa te verkopen”, zegt hij.

Op dertienjarige leeftijd begon Glenn Keller met het ontwikkelen van gsm-applicaties. “In het begin waren dat kleine experimentjes”, herinnert hij zich. “Maar sinds vorig jaar pak ik het wat serieuzer aan. Intussen zijn er al zes van mijn applicaties te koop in de App Store. Dat zijn voornamelijk spelletjes zoals tic-tac-toe (boter, kaas en eieren, red.).”

Samen met de Nederlander Jeffrey Scheltens stampte Antwerpse student Wetenschappen-Wiskunde een halfjaar geleden de webwinkel Mr. Tailor uit de grond. “Het was mijn idee om daar houten zonnebrillen op te verkopen”, zegt Keller. “Ik had gezien dat die in België heel duur waren, maar ik was er honderd procent zeker van dat het goedkoper kon. Zo zijn we op zoek gegaan naar een bedrijf dat de brillen voor ons kon fabriceren.”

In december is de verkoop van start gegaan. Het duo wordt daarbij ondersteund door dertien medewerkers in drie verschillende landen.
GVA