Vertel jouw schoolproject voor een crowdfundingcampagne en win €1.000

Scholen zitten steeds boordevol plannen maar het is echter niet altijd eenvoudig om hiervoor voldoende financiering te vinden. Gezien de beperkte schoolbudgetten moet men ook durven denken aan andere manieren van financiering die meegaan met de tijdsgeest. Crowdfunding is zo’n alternatieve en collaboratieve financieringsmethode.

Vlajo en het crowdfundingplatform Hello crowd! willen samen crowdfunding bekend maken in de onderwijswereld als middel om school gerelateerde projecten te realiseren. In dit kader organiseren we een wedstrijd met gratis crowdfunding begeleiding en als hoofdprijs een extra €1.000 bovenop je crowdfundingcampagne.

Heb je een cool schoolproject in gedachten? 
Stuur een samenvatting van je project in via deze template

Een Vlajo en Hello crowd! jury maakt een selectie en pikt er de 15 beste schoolprojecten uit. De geselecteerden worden begeleid om een volwaardige aantrekkelijke pagina te maken onder begeleiding van de Hello crowd! crowdfunding coaches. De drie beste projecten worden bekroond tijdens de Vlajo Awards slothappening (zaterdag 6 mei 2017) met prijzen tot €1.000.

Lees meer